Co dělat, když opustíme posilovnu?

Víte, co je opravdu dost důležité po tréninku? V době, kdy opustíte své oblíbené fitko? Svým chováním můžeme hodně ovlivnit výsledek svého snažení při cvičení, ale i své zdraví! Na co tedy rozhodně nezapomínat? Převlékat se! Někdy nemáme možnost se po cvičení hned osprchovat. Nevadí, uděláme to hned doma. Co ale určitě můžeme (a musíme) … Read moreCo dělat, když opustíme posilovnu?

Cvičení doma a jak na to?

Spousta z nás, řeší různé překážky, proč nemůžeme začít s pravidelným cvičením. Nejčastějšími z nich jsou:   ·         nedostatek času ·         nedostatek financí ·         nedostatek prostoru ·         nedostatek cvičebních pomůcek, aj. Nejsou to překážky, jsou to výmluvy. Vy nemusíte denně cvičit 2 hodiny, 1 hodinu, Vám stačí cvičit denně 20 minut. Nedostatek financí? Je spousta sportů, které můžete … Read moreCvičení doma a jak na to?

Malý ráj na zemi, to jsou Jižní Čechy

Český jih naší země proslul zejména známou triologií režiséra Zdeňka Trošky-Slunce, seno.. Právě Troška je rodák z Hoštic, kde se Slunce, seno natáčelo. My však dnes nepůjdeme po stopách filmu, povíme si kam vyrazit za krásou této malebné části Čech. Schwarzenberská hrobka Tato poměrně známá hrobka se nachází v Domaníně v okrese Jindřichův Hradec, nedaleko … Read moreMalý ráj na zemi, to jsou Jižní Čechy