Bohostyl sluší i plnoštíhlým ženám

Již od dětství jsou dívky napůl vedeny k tomu, aby mohly být vílami, princeznami nebo tanečnicemi. Takovou ženskost lze podtrhnout mnohými způsoby. Jedním z nich je tak trošku retro móda ve stylu „boho“. Ta se vyznačuje především přirozenými a uvolněnými outfity, ve kterých by měly převládat přírodní zemité barvy ve škále od světle hnědé po tmavě zelenou.  Šaty v romantickém motivu by tak neměly chybět v žádném boho šatníku. Mnozí by ho přirovnali k indiánskému stylu či dokonce country, jiní jej znovuobjevují jako hippies.
boho styl
Navíc ženy touží probudit v sobě bohémskou svobodu, vyznačující jejich něžnou stránku. Výhodou tohoto oblečení je jeho všestranné použití. Rozmanitost dovoluje využít ho nejenom na festivaly, kde převládají dlouhé sukně s rozparky, ale také na různé akce v letních měsících a dokonce díky vrstvení a zvonovým kalhotám lze unosit i v zimním chladném období. Pouze slamáky a lennonky se schovají na čas do skříně a vystřídají je pletené silné šály s plstěnými klobouky. Bohostyl se také vyznačuje volným oblečením. Schová případné tělesné nedostatky a vyzdvihne přednosti.
bruneta u zdi
Oblečení v bohostylu je rozmanité, takže na pultech obchodů jsou trička, šátky, džíny, ale také volné rozevláté šaty nebo pletené kardigany. Tradičními doplňky jsou kabelky s třásněmi a neopomenutelné dřevěné korálky, které mají mnoho příznivců. Důležitost se klade především na jednoduché kombinace, a to hlavně ve vyšším věku žen, takže stačí zvolit v tomto stylu jeden kousek a zkombinovat ho s jiným jednoduchým oblečením. Takový oděv pak bude sedět i plnoštíhlým ženám. Stačí zapojit fantazii nebo se nechat inspirovat časopisy či sociálními sítěmi a radost je na místě. Pro ženy se silnějšíma nohama je vhodné obléci tmavší spodek, který spolehlivě zakryje i vetší zadeček. Vrchní část se světlou halenkou nebo vzorovanou košilí skvěle doplní dřevěné náušnice nebo jiná pěkná bižuterie a spolu se zapletenými vlasy nebo naopak s jemnou čelenkou v rozpuštěné hřívě vykouzlí opravdový pocit romantiky. Přesně takto se i plnoštíhlá žena ve středním věku může cítit mladá a šik. Důležité je také být sama sebou. Zkrátka sluší každé ženě.