Darovat zážitky nebo péči

Snad každý někdy přemýšlel nad tím, jak by mohl potěšit nějakého svého blízkého člověka. Vybrat vhodný dárek k narozeninám, Vánocům či jiné události je dost často poměrně složitou záležitostí, nad kterou se člověk musí pořádně zaměřit. Je tedy dobré na tuto skutečnost jen tak nezapomínat a dávat dobrý pozor na to, co vlastně vyberete.
stříhání vlasů.jpg
Věcné dary jsou sice velice oblíbené, proč ale nezkusit něco jiného? Když se rozhodnete darovat zážitky nebo péči, tak člověku nabídnete něco, na co bude zajisté vzpomínat mnohem delší dobu, než na nějaký nový mobilní telefon či cokoliv podobného.
stříhání muže.jpg
To pravé pro každou ženu
Výběr dárku pro ženu je mnohdy složitý, když se ovšem spolehnete na nějakou masáž, poukaz ke kadeřnici či na kosmetiku, rozhodně neuděláte chybu. I zajímavý zážitek v podobě lístků na divadelní hru nebo třeba poukaz na jízdu na koni může být něčím, na co obdarovaná osoba jen tak nezapomene, a co si užije opravdu na maximum. Kreativita se v takovém směru opravdu vyplácí.
Jenom si dejte pozor na to, abyste nevybrali něco, co je obdarovávané ženě nepříjemné. Pokud se jedná o člověka odsuzující jakékoliv využívání zvířat, mohly by být například lístky do cirkusu poměrně nepříjemným darem.
I muži si přijdou na své
Vybrat dárek pro muže dost často není tak složité, protože ocení i praktičtější věci, které mnohé ženy jako dary odmítají. Jestli ale chcete dopřát zajímavý zážitek, zkuste darovat jízdu ve sportovním voze či možnost zkusit si nějaký adrenalinový sport.
tři baletky.jpg
I muži ovšem ocení nějakou tu péči. Poukaz na návštěvu kadeřníka se může hodit, to samé platí i o masáži či mnoha jiných věcech. Najít to pravé tedy nemusí být tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát.
Pravda je ovšem taková, že každý má rád něco jiného a neexistuje žádný univerzální návod, vždy je také dobré přihlížet k osobnosti člověka a sledovat, co má daný jedinec vlastně rád.